Inconștiență maximă din partea unui tânăr din Botoșani. Cum a fost prins la volan

politie rutiera radarInconștiență maximă din partea unui tânăr de 20 de ani. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Bădiuţi, au depistat în trafic un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în autoturism se mai afla un tânăr de 21 de ani, care a declarat că este proprietarul vehiculului şi  că i l-a încredinţat prietenului său, deşi cunoştea că nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi încredinţarea unui vehicul  pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *