Promovează-te ingenios pe parcursul întregului an

Investițiile în materie de marketing au devenit un obicei frecvent, fiind o opțiune la care apelează majoritatea companiilor –  indiferent de domeniul de activitate. Folosirea celor mai eficiente produse de promovare poate face diferenta intre o firmă si concurență, și-n același timp fie atrage clienți noi, fie face ca cei deja existenți să devină fideli.

Notes-urile fac parte din cele mai eficiente produse de promovare, reprezentând soluția ideală pentru provocările întâlnite la locul de muncă și nu numai. Acestea facilitează nu doar organizarea, ci și realizarea task-urilor. De ce sunt atât de utile? Acest aspect îl veți afla în articol.

Folosirea notes-urilor poate fi în avantajul firmei

Un notes poate fi utilizat cu ușurință drept un instrument de marketing. Personalizarea acestuia cu logo-ul companiei pe copertă sau de ce nu, pe anumite pagini din interior, va avea un merit deosebit pentru conturarea brand-ului conform viziunii tale.

Mulțimea modalităților de personalizare este maniera prin care se face diferența între compania proprie și cele deținute de concurență. Indiferent că optezi pentru eleganță sau aspect prietenos față de clienți, este bine de știut că atenția la detalii este cel mai important factor și că aceasta te poate plasa cu ușurință pe primele locuri în rândul concurenților.

În acest mod, un avantaj ale acestor notes-uri personalizate este că funcționează ca un accesoriu de publicitate neconvențională, prin care compania va câștiga teren în fața celorlalte printr-o modalitate ingenioasă.

Optează pentru folosirea instrumentelor de marketing pe tot parcursul anului

Notes-urile reprezintă instrumente de marketing – articole promotionale care nu trebuie să lipsească de pe niciun birou al companiilor. Aceste promoționale aduc un plus de valoare dar și prosperitate afacerii, ușurează dificultatea activităților de zi cu zi și pot fi folosite pe întreaga perioadă a anului. Spre deosebire de calendare și agende, care se oferă fie la început de an, fie la sfârșit, aceste notes-uri se folosesc fără probleme un an întreg.

Să fii mereu în centrul atenției reprezintă un efort permanent. Din acest motiv, succesul poate fi garantat de utilizarea acestor produse promoționale folosite zilnic de publicul țintă.

Un brand românesc producător de notes-uri este Unika. Cu o experiență de peste 30 de ani cumulată în domeniu, echipa Unika este alcătuită din adevărați profesioniști. Gama lor de notes-uri este variată, disponibilă în culori și texturi diverse. Câteva dintre modelele interesante ale acestora sunt notes-urile Flexi, Ravelo, Twin dar și Switch.

Notes-urile Flexi

Cu ajutorul design-ului deosebit, modern, atipic și a coperții din piele/piele PU, notes-urile Flexi atrag privirile tuturor celor din jur. Calitatea acestora este ireproșabilă, culorile fiind disponibile în mai multe nuanțe.

 

 

 

Notes-urile Ravelo

Sunt flexibile, moi la atingere și au un format prietenos. Notes-urile Ravelo dețin și clapă pentru pix, pentru ca dumneavoastră să nu mai pierdeți timp căutându-l pe cel veșnic rătăcit prin geantă. Accesoriul ideal pentru întâlniri de afaceri dar și pentru vacanțe, fiind ușor de transportat. Design modern, culori variate.

Notes-urile Twin

Flexibilitatea, design-ul modern, dubla deschidere pe orizontală față-verso și dubla utilitate sunt doar câteva dintre calitățile notes-urilor Twin. Acestea sunt realizate dintr-un material moale la atingere, în culori de tip pastel, numărul acestora fiind variat.

 

 

Notes-urile Switch

Reprezintă un model UnikaT în România. Notes-urile Switch sunt ideale pentru activitățile zilnice. Acestea sunt realizate dintr-un material moale, plăcut la atingere dar și ca aspect. Disponibile în mai multe nuanțe de culori, acestea vă vor ajuta cu siguranță să captați atenția celor din jur.

Pentru ca afacerea dumneavoastră să fie una de succes, folosiți cu încredere notes-urile Unika, oferiți-le angajaților dar și partenerilor cu care colaborați, oriunde și în orice moment, pentru că beneficiile cu siguranță nu vor întârzia să apară!

Pentru Unika, satisfacerea clienților este cea mai importantă. Clienții mulțumiți sunt motivul pentru care echipa Unika evoluează tot mai mult cu fiecare zi care trece, pentru a putea oferi întotdeauna produse de calitate superioară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *