FOTO O femeie din Botoșani a împlinit un secol de viață. Are șase copii, 12 nepoți și 11 strănepoți

O femeie din Botoșani a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani.  Doamna Domnica Crețu a fost sărbătorită la un secol de viață inclusiv de reprezentanții Primăriei din localitatea din care face parte: Vlăsinești. Aceștia i-au oferit o diplomă, au sărbătorit-o cu tort și șampanie și au stat cu ea la discuții zeci de minute, în cursul zilei de miercuri.

Am vrut să o sărbătorim pe doamna Crețu într-un moment unic și pentru noi, dar și pentru ea, la aniversarea a 100 de ani de viață.  S-a bucurat nespus de surpriză, ea locuind cu unul dintre fiii săi”, ne-a spus primarul comunei Vlăsinești, Andrei Bouariu.

Doamna Crețu Domnica este văduvă de veteran de război, soțul ei, Crețu Ioan, atingând și el venerabila vârstă de 100 de ani și 4 luni. Acesta a decedat în anul 2012. Împreuna au  6 copiii, 12 nepoți și 11 strănepoți.

Soții Cretu s-au căsătorit în anul 1940, dar soarta a făcut ca timp de 4 ani să stea despărțiți, deoarece domnul Ioan a plecat pe front. După război, aceștia s-au dedicat în totalitate creșterii copiilor, exploatarea celor 6 ha de pământ primite moștenire de la părinți, până la momentul colectivizării, pentru ca mai apoi să lucreze timp de 35 de ani la grădina de legume a CAP- ului.

 

2 thoughts on “FOTO O femeie din Botoșani a împlinit un secol de viață. Are șase copii, 12 nepoți și 11 strănepoți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *