VIDEO Un individ din Botoșani a fost pedepsit după ce a înjurat și umilit un polițist de frontieră. „Tu ești o sărăcie, un gunoi. Sclăvoiule..”

Un bărbat de 37 de ani, din Botoșani, a fost condamnat după ce a înjurat și umilit un polițist de frontieră de la Siret. Emilian Cioară a fost condamnat, luna trecută, de Judecătoria Rădăuți  pentru ultraj la  opt luni închisoare, cu suspendare sub supraveghere. Totodată, el și fratele său, Vasile, au primit câte  doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru trecere ilegală a frontierei şi contrabandă.

Totul s-a petrecut în vara anului 2016, dar imaginile au fost făcute publice în 2017.

Agentul Cătălin Horecica este jignit și înjurat de Emilian Cioară, din județul Botoșani, chiar în curtea STPF Siret, iar un martor a filmat dialogul dintre cei doi, imaginile fiind postate pe internet.

Cioară a încercat să treacă frontiera cu țigări de contrabandă ascunse pe corp, dar a fost prins de polițiști. După scandalul monstru pe care l-a provocat, devenind agresiv, Cioară a fost încătușat, fiind cercetat pentru ultraj.

VIDEO! Polițist de frontieră jignit și umilit de un individ din Botoșani. „Tu ești o sărăcie, un gunoi. Sclăvoiule..”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *