VIDEO! Polițist de frontieră jignit și umilit de un individ din Botoșani. „Tu ești o sărăcie, un gunoi. Sclăvoiule..”

tiganUn polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret a fost jignit, amenințat și umilit de un individ din Botoșani, care a ajuns să fie cercetat în prezent pentru ultraj. Totul s-a petrecut în vara anului trecut, dar imaginile au fost făcute publice recent.

Agentul Cătălin Horecica este jignit și înjurat de Emilian Cioară, din județul Botoșani, chiar în curtea STPF Siret, iar un martor a filmat dialogul dintre cei doi, imaginile fiind postate pe internet.

Cioară a încercat să treacă frontiera cu țigări de contrabandă ascunse pe corp, dar a fost prins de polițiști. După scandalul monstru pe care l-a provocat, devenind agresiv, Vasile Cioară a fost încătușat, fiind cercetat pentru ultraj.

Filmulețul făcut public pe internet a stârnit revolta internauților, care se arată indignați de comportamentul individului din Botoșani.

4 thoughts on “VIDEO! Polițist de frontieră jignit și umilit de un individ din Botoșani. „Tu ești o sărăcie, un gunoi. Sclăvoiule..”

  1. Individ din Botosani?Borat de tigan din neamu’ lor de tigani,nu botosanean.Ca are buletin de Bt?Poate avea oricine.O boratanie din Tiganica,nu din Botosani.Astia nu ar trebui sa reprezinte rasa romana!

  2. domnule smecher. probabil incerci sa intimidezi…….. daca ai gasit un politist slab de inger nu te gandi ca asa vei gasi tot timpul. dar daca te-a prins stai acasa. treaba ta e sa furi , sa faci ileglitati iar POLITIA TREBUIE SA TE GASEASCA SI SA DEMONSTREZE CE FACI INCORECT. NU MAI AMENINTA CA SI tu POATE AI O FAMILIE ……????????…………….

  3. 1. Politistul a fost jignit insa nu si umilit!
    2. De bun simt era sa-l aresteze cand a inceput cu amenintarile si injuraturile. Nu inteleg de ce se permite un asemenea comportament persoanelor care agreseaza verbal politistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *