Botoșăneanul acuzat că ar fi înjunghiat în gât un tânăr, în prima zi de Crăciun, arestat preventiv

botosani, stiri, arestat, politieBărbatul care a înjungiat un tânăr în zona centrală a municipiului Botoșani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoșani.

Ionuț Antoci , de 33 de ani, din municipiul Botosani, a fost arestat preventiv fiind banuit de comiterea unei infractiuni de tentativa de omor.

În urma probatoriului administrat și a cercetarilor efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Botoșani, s-a concluzionat că, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, Ionuț Antoci , in timp ce se afla cu mai multi tineri pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botosani, pe fondul unui conflict spontan izbucnit intre acestia, a lovit victima cu un obiect taietor-intepator in zona gatului, provocandu-i rani.

Un echipaj de politie aflat in serviciul de patrulare, care se afla in zona respectiva, a acordat victimei primul ajutor pana la sosirea echipajului medical.

Victima are 30 ani și este  din comuna Corni. Ea se află internată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Un tânăr din Botoșani, înjunghiat în gât. Agresiunea a avut loc în zona centrală a municipiului Botoșani

One thought on “Botoșăneanul acuzat că ar fi înjunghiat în gât un tânăr, în prima zi de Crăciun, arestat preventiv

  1. Cum a fost executat pentru crima Ceausescu de Crăciun asa vrem pedeapsă pe viața pentru acest criminalul odioas…Pedeapsă cu moartea e cea mai potrivită pentru aceste exemplare. Asteptam ca legea sa fie votata Pedeapaa cu moarte la crimă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *