Incredibil! Un bărbat din Botoșani și-a tăiat tatăl cu cuțitul. Victima, transportată la spital și băgată direct în operații

Un nou caz cutremurător a fost înregistrat, joi, la Botoșani. Un bărbat de 36 de ani și-a înjunghiat cu cuțitul propriul tată. 

Florin Ghilău, din localitatea Sarata din comuna Drăgușeni, i-a înfiipt cuțitul tatălui său de două ori în zona capului și o dată în omoplat, pe fondul unui conflict spontan.

Victima, în vârstă de 69 de ani, a fost preluată de ambulanță în stare gravă și dus la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. Aici, Ion Ghilău a fost băgat direct în sala de operații.

Agresorul, care era băut, a fost ridicat de polițiști și a fost dus la audieri. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care îl anchetează pe agresor pentru tentativă de omor.

Cazul survine la circa zece zile după ce o mamă din Săveni și-a înjunghiat fiul de 17 ani în zona gâtului, provocându-i decesul.

3 thoughts on “Incredibil! Un bărbat din Botoșani și-a tăiat tatăl cu cuțitul. Victima, transportată la spital și băgată direct în operații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *