Botoșăneanul care și-a înjunghiat tatăl în gât a cerut să fie pus în libertate. Cum au reacționat magistrații!

botosani, stiri, arestat, politieBotoșăneanul de 36 de ani, care și-a înjunghiat tatăl în zona gâtului, a cerut să fie pus în libertate. El fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de magistrații Tribunalului Botoșani, pentru tentativă de omor, însă a contestat decizia, cerând să fie pus în libertate.

Florentin Ghilan a atacat măsura la Curtea de Apel Suceava, însă judecătorii suceveni au respins ca nefondată contestația.

„În temeiul art.425/1 alin.7 pct.1 lit.b rap. la art. 203 alin. 5 coroborat cu art. 204 alin. 1, 4 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Ghilan Florentin, împotriva încheierii nr.59 din data de 15.11.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Botoşani în dosar nr.2132/40/2019”, este decizia magistraților din Suceava.

Bărbatul, din localitatea Sarata din comuna Drăgușeni, i-a înfipt cuțitul tatălui său de două ori în zona gâtului și o dată în omoplat, pe fondul unui conflict spontan.

Victima, în vârstă de 69 de ani, a fost preluată de ambulanță în stare gravă și dus la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. Aici, Ion Ghilan a fost băgat direct în sala de operații.

Incredibil! Un bărbat din Botoșani și-a tăiat tatăl cu cuțitul. Victima, transportată la spital și băgată direct în operații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *