Botoșăneanul care și-a înjunghiat tatăl cu un cuțit, cercetat pentru tentativă de omor. Decizia luată de magistrați

Botoșăneanul de 36 de ani, care și-a înjunghiat tatăl cu un cuțit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce magistrații Tribunalului Botoșani au admis propunerea Parchetului. Florentin Ghilan este cercetat pentru tentativă de omor.

Potrivit deciziei, instanța „admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, [..] dispune arestarea preventivă a inculpatului […] pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15 noiembrie 2019 şi până la data de 14 decembrie 2019, inclusiv”.

Bărbatul, din localitatea Sarata din comuna Drăgușeni, i-a înfipt cuțitul tatălui său de două ori în zona capului și o dată în omoplat, pe fondul unui conflict spontan.

Victima, în vârstă de 69 de ani, a fost preluată de ambulanță în stare gravă și dus la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. Aici, Ion Ghilan a fost băgat direct în sala de operații.

Incredibil! Un bărbat din Botoșani și-a tăiat tatăl cu cuțitul. Victima, transportată la spital și băgată direct în operații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *