FOTO! Comitetul de Coordonare a PNL Botoșani s-a întrunit sâmbătă. Au fost alegeri parțiale pentru completarea Biroului Politic Județean

Sâmbătă a avut loc sedinta Comitetului de Coordonare  a PNL Botosani, sedinta care s-a centrat, in principal, pe mobilizarea activului de partid in perspectiva castigarii alegerilor prezidentiale.
 
In prezenta celor peste 300 de delegati, sefii zonali au transmis mesajul de unitate, de mobilizare, de canalizare a tuturor eforturilor pentru a continua ceea ce romanii isi doresc. Iar in acest sens, semnalul a fost dat o data cu alegerile europarlamentare din primavara.
 
Pentru fiecare zona, fie ca vorbim de zona Flamanzi, Darabani, Stefanesti, Dorohoi sau zona Botosani, responsabilii au sarcina de a scoate un scor cat mai bun in asa fel incat Partidul National Liberal sa devina prima forta politica si la Botosani. Stim ca se poate, botosanenii inteleg ceea ce se intampla in tara, iar liberalii au misiunea de a transmite ca varianta castigatoare pentru toti romanii este obtinerea unui nou mandat de catre dl presedinte Klaus Iohannis. I-am indemnat la seriozitate, la unitate, la conlucrare„, a declarant senatorul Costel Soptica, presedintele PNL Botosani.
 
In cadrul aceleiasi sedinte, a avut loc si un tur de alegeri partiale pentru completarea Biroului Politic Judetean al PNL, ca umare a vacantarii a doua posturi (n.r. cel eliberat de Costel Romanescu, prin excluderea/radierea din PNL si cel eliberat de Gabriel Murariu).
 
Astfel, pentru functia de membru, votul majoritar a fost dat Monicai Raileanu, presedintele Organizatiei Municipale TNL Botosani si pentru functia de vicepresedinte, votul majoritar l-a primit Emilian Ivasuc, membru in Organizatia Judeteana TNL Botosani si responsabilul Departamentului de Comunicare on-line al PNL Botosani.
 
„Cu siguranta tinerii sunt un sprijin real in cresterea si consolidarea Organizatiei PNL Botosani „, a mai spus presedintele PNL Botosani.
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *