Doina Federovici: Le cer public reprezentanților PNL să iasă și să ne spună dacă vor continua cele peste 500 de investiții din județ

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, a cerut public reprezentanților PNL să spună dacă vor continua investițiile aflate în derulare în județul Botoșani, 

Federovici spune că la nivelul județului sunt peste 500 de investiții, fie cu fonduri PNDL, europene sau de la Guvern.

Le cer public reprezentanților PNL să iasă și să ne spună dacă vor continua aceste investiții. Este o muncă titanică a noastră, a parlamentarilor și nu în ultimul rând a fiecărui primar din județul Botoșani. Nu am văzut niciun mesaj public din acest punct de vedere. Să vină și să spună dacă vor continua ceea ce am făcut noi bun până în acest moment la nivelul județului”, a declarat Doina Federovici.

Liderul PSD Botoșani a anunțat totodată că săptămâna viitoare, Executivul va emite un act normativ prin care vor fi achitate la zi toate facturile cu privire la PNDL 1 și PNDL 2. 

În altă ordine de idei, Doina Federovici a anunțat că PSD nu va vota niciun guvern PNL, întrucât nu poate vota ”o coaliție a austerității care se îndreaptă împotriva românilor”.

Cert este că până în acest moment nu  avem niciun program de guvernare, nu avem nicio viziune asupra a ceea ce ar trebui să se întâmple în România în perioada imediat următoare și dacă această stare va mai trena mult, nu vom avea nici măcar un proiect de buget pentru anul viitor. Partidele care au votat moțiunea de cenzură au toată responsabilitatea și răspund pentru formarea noului executiv. Dacă nu-și asumă repede această răspundere, avem o singură concluzie: și-au bătut joc de români și viitorul țării”, a mai spus Federovici. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *