Costel Șoptică: Obiectivul PNL este de a câștiga la Botoșani alegerile prezidențiale

Sâmbătă, liberalii botoșăneni se întâlnesc în cadrul Comitetului de coordonare județean pentru pune la punct detaliile organizatorice cu privire la alegerile prezidențiale, din luna noiembrie.

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică, a declarat că obiectivul este acela de a câștiga alegerile prezidențiale în județ

Vom stabili pentru fiecare zonă targetul. Vom merge până în ultimul sat și până la ultimul alegător cu mesajul nostru de a lămuri cât mai mulți botoșăneni să voteze Klaus Iohannis. Obiectivul nostru este de a câștiga la Botoșani alegerile prezidențiale”, a precizat Șoptică.

Liberalii se pregătesc și de alegerile locale de anul viitor. Șoptică susține că din cele 78 de unități administrativ-teritoriale din județ, în 60 PNL are deja desemnați candidați.

Al doilea obiectiv al nostru: alegerile locale. Ne propunem ca în cel mai scurt timp să avem candidați pentru absolut toate UAT-urile”, a adăugat Șoptică, care a ținut să menționeze că la Primăria municipiului Botoșani din partea PNL va candida tot Cătălin Flutur. 

 

One thought on “Costel Șoptică: Obiectivul PNL este de a câștiga la Botoșani alegerile prezidențiale

  1. ,,Vom merge până la ultimul alegător să-l convingem….” ne spune Șoptică.Măi Șoptică, la mine nu te chinui să ajungi pentru că eu nu-l votez pe Johannis. Să dea casa înapoi la stat, să ne spună pentru ce ,, servicii deosebite aduse Germaniei” a primit cea mai înaltă medalie a statului german și apoi vom vedea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *