Primele variante de miniştri din Guvernul PNL: O botoșăneancă, pe listă

sedinta de guvern, guvernul dancila, stiri, botosaniSurse liberale au precizat, pentru LIBERTATEA, că deja în cadrul partidului se discută variante de miniştri. Variantele nu sunt definitive, pentru că vor conta negocierile cu celelalte partide parlamentare.

Astfel, un nume sigur într-un viitor Cabinet PNL este botoșăneanca Raluca Turcan, care ar urma să preia portofoliul Educaţiei. La Ministerul de Externe este vehiculat numele lui Emil Hurezeanu. Un alt nume este cel al europarlamentarului Rareş Bogdan, care ar putea fi numit, într-un viitor Cabinet PNL, la Apărare. Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, ar urma să preia ministerul Dezvoltării Regionale, iar Dan Vâlceanu, deputat PNL, ar fi propus la Ministerul Muncii.

Şi la Ministerul Energiei este vehiculat numele lui Virgil Popescu, iar la Transporturi, Lucian Bode, deputat PNL, membru în comisia de specialitate. PMP ar urma să primească ministerul pentru relaţia cu Republica Moldova, o condiţie impusă de cei de la PMP pentru a face parte dintr-un viitor Executiv.

Sursa: Libertatea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *