UPDATE Şocant! Un tânăr din Botoşani a vrut să violeze două fetiţe. Acum este în arest

Un nou caz îngrijorător a fost înregistrat în această săptămână la Botoşani. Un tânăr de 35 de ani a fost reţinut şi apoi arestat după ce ar fi încercat să violeze, joi, o fetiţă de 12 ani. În urmă cu trei săptămâni, acelaşi individ ar fi avut acelaşi comportament faţă de o fetiţă de 14 ani.

Cazul s-a întâmplat în localitatea Nicşeni, iar autorul este Mihai Ispir, un bărbat care fusese condamnat pentru o faptă similară din 2014, victima sa fiind o fetiţă de doar opt ani.

Cele două fetiţe au reuşit să scape din mâinile violatorului, anunţându-şi părinţii, care au alertat Poliţia. 

„In urma probatorului administrat s-a stabilit faptul ca la data de 06.09.si 26.09, barbatul de 35 de ani a abordat doua minore, de 12, respectiv 14 ani, in timp ce acestea se deplasau pe drumul satesc din localitate si le-a facut semn sa il insoteasca in locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora. In prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fuga locul faptei. Faţă de persoana în cauză a fost luată inițial măsura internării la secția de psihiatrie, iar ulterior, la data de 27.09.2019 dispunandu-se masura retinerii pentru 24 de ore”, susţine purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Delia Nenişcu.

Ispir este cercetat acum pentru două infracțiuni de tentativă de viol.

Citeşte şi: 

Minoră șantajată de un individ din Botoșani după ce i-a trimis poze indecente cu ea. Individul, reținut de polițiști

2 thoughts on “UPDATE Şocant! Un tânăr din Botoşani a vrut să violeze două fetiţe. Acum este în arest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *