Decizie finală: Bărbatul din Botoșani care ar fi încercat să agreseze sexual două fetițe rămâne după gratii

Bărbatul din Botoșani care pe 6 și pe 26 septembrie a încercat să violeze două fetițe aflate pe un drum din Nicșeni, va rămâne după gratii.

Judecătorii Tribunalului Botoșani au respins, luni, cererea prin care Mihai Ispir cerea să fie pus în libertate. Practic, Ispir a contestat decizia Judecătoriei Botoșani în baza căreia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar Tribunalul a respins contestația ca nefondată. 

Mihai Ispir, care a fost arestat în baza unui mandat emis, sâmbătă, de Judecătoria Botoșani, a contestat decizia instanței prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Botoșăneanul de 35 de ani, din localitatea Nicșeni, este acuzat de două infracțiuni de tentativă de viol după ce pe 6 și 26 septembrie ar fi încercat sa agreseze sexual doua minore de 12, respectiv 14 ani din aceeași localitate.

„În urma probatorului administrat s-a stabilit faptul ca la data de 06.09.si 26.09, barbatul de 35 de ani a abordat doua minore, de 12, respectiv 14 ani, in timp ce acestea se deplasau pe drumul satesc din localitate si le-a facut semn sa il insoteasca in locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora”, spun polițiștii.

În prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fuga locul faptei.

Faţă de agresor a fost luată inițial măsura internării la secția de psihiatrie, iar ulterior, la data de 27 septembrie 2019 dispunandu-se masura retinerii pentru 24 de ore.

UPDATE Şocant! Un tânăr din Botoşani a vrut să violeze două fetiţe. Acum este în arest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *