Bărbatul din Botoșani care a încercat să violeze două fetițe vrea să fie pus în libertate

arestat- botosaniBărbatul din Botoșani care a încercat să violeze două fetițe vrea să fie pus în libertate. Mihai Ispir, care a fost arestat în baza unui mandat emis, sâmbătă, de Judecătoria Botoșani, a contestat decizia instanței prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Botoșăneanul de 35 de ani, din localitatea Nicșeni, este acuzat de două infracțiuni de tentativă de viol după ce pe 6 și 26 septembrie ar fi încercat sa agreseze sexual doua minore de 12, respectiv 14 ani din aceeași localitate.

„În urma probatorului administrat s-a stabilit faptul ca la data de 06.09.si 26.09, barbatul de 35 de ani a abordat doua minore, de 12, respectiv 14 ani, in timp ce acestea se deplasau pe drumul satesc din localitate si le-a facut semn sa il insoteasca in locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora”, spun polițiștii.

În prima situație, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fuga locul faptei.

Faţă de agresor a fost luată inițial măsura internării la secția de psihiatrie, iar ulterior, la data de 27 septembrie 2019 dispunandu-se masura retinerii pentru 24 de ore.

UPDATE Şocant! Un tânăr din Botoşani a vrut să violeze două fetiţe. Acum este în arest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *