Redacția Buzz caută noi mici reporteri. Vezi cursurile pe care le poți urma!

Școala de Jurnalism Buzz și-a deschis porțile pentru noi mici reporteri.  Copiii care își doresc să descopere tainele meseriei de jurnalist se pot înscrie chiar acum pe siteul www.telebuzz.ro sau la sediul redacției Buzz din centrul istoric al orașului.

Odată înscriși, ei vor dobândi abilități de comunicare și vor scrie la unicul ziar realizat de copii și adolescenți din Botoșani.  Totodată, vor putea fi moderatorii unor rubrici sau emisiuni realizate și prezentate chiar de ei.

Cursurile modulului cuprins în perioada octmbrie-martie sunt de jurnalism, de comunicare și dicție, de actorie, de limba engleză și de fotografie. Acestea îi vor ajuta pe cursanții școlii să obțină pregătirea necesară pentru a deveni reporteri în redacția Buzz. 

Persoanele cu care vor studia sunt recunoscute în domeniul lor de activitate. Cursul de actorie va fi predat de actorul Marius Rusu, cel de limba engleză de profesoara Mihaela Epure, cursul de fotografie va fi predat de operatorul de imagine Dumitru Brehuescu, iar comunicare și dicție și jurnalism cursanții vor face cu jurnalistul Ioana Matfeev.

La cursurile menționate, susținute în timpul săptămânii, se adaugă o serie de ateliere de weekend pentru stimularea imaginației și creativității cursanților. Detalii despre regulamentul școlii pe siteul telebuzz.ro. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *