FOTO Primarul Vorniceniului, condus pe ultimul drum. Primari și parlamentari, prezenți la înmormântare

inmormantare Toader Leampar, primar Vorniceni, la Dorohoi- BotosaniPrimarul comunei Vorniceni, Toader Leampăr, care s-a stins din viață, joi, la vârsta de 57 de ani, a fost condus, duminică, pe ultimul drum. El a fost înmormântat la Dorohoi, localitate în care își avea casa și în care trăia.

Toader Leampăr a fost depus la locuința sa din municipiul Dorohoi, iar slujba înmărmântării a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din aceeași localitate. Ulterior, sicriul cu corpul neînsuflețit al primarului din Vorniceni a fost îngropat în Cimitirul Eternitatea.

inmormantare Toader Leampar, primar Vorniceni, la Dorohoi- BotosaniLa înmormântare au participat, alături de rude și prieteni, primari din mai multe localități ale județului, dar și parlamentari. Fost membru PNL, Leampăr a fost condus pe ultimul drum și de liderul liberal Costel Șoptică și de deputatul Cristian Achiței.

Vă reamintim că primarul din Vorniceni a murit joi, după ce a suferit un infarct pe scările Spitalului Săveni. La momentul respectiv, în spital nu se afla niciun medic, iar alesul local a murit cu zile.

inmormantare Toader Leampar, primar Vorniceni, la Dorohoi- Botosani

Citește știrea inițială:

Încă un primar din Botoșani s-a stins din viață! El s-a prăbușit din picioare pe scările unui spital

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *