Încă un primar din Botoșani s-a stins din viață! El s-a prăbușit din picioare pe scările unui spital

Toader Leampar, primar VorniceniSituație cutremurătoare înregistrată, joi, în județul Botoșani. Un primar dintr-o comună a murit după ce s-a prăbușit din picioare pe holurile unei spital.
Primarul de la Vorniceni, Toader Leampăr, s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, în urma unui infarct. Acesta a mers, joi, la Săveni pentru a rezolva niște probleme administrative, însă la un moment dat i s-a făcut rău și a mers la Spitalul orășenesc Săveni.
A făcut niște analize, inclusiv un EKG, după care a plecat.
Nu a apucat să facă decât câțiva pași, că s-a prăbușit pe scările spitalului.
Aici a ajuns un echipaj de ambulanță care i-a făcut manevrele de resuscitare, iar în întâmpinare a venit și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, cu medic. Din păcare, Toader Leampăr nu a mai putut fi salvat.
Secția de la Săveni se confruntă cu o lipsă acută de medici. La această dată doar doi medici pensionari asigură activitatea, însă unul este plecat în concediu. Din acest motiv, activitatea la camera de gardă a fost suspendată temporar, iar medicul care a rămas asigură activitatea pe secții dimineața.

Activitatea la camera de gardă a unei secții ce aparține Spitalului Județean, suspendată temporar

3 thoughts on “Încă un primar din Botoșani s-a stins din viață! El s-a prăbușit din picioare pe scările unui spital

  1. DUMNEZEU SA IL IERTE , AU MARE STRES MARE CU PENSIILE SPECIALE,PARANDARATUL … ….DUMNEZEU SA IL IERTE.. UN OM DEOSEBIT CA SI FLORIN ….

  2. Poate cei in drept sa intervina ,vor face ceva bun pentru SECTIA EXTERIOARA SAVENI si anume sa scoata posturi la concurs si sa aduca medici.Nu merita sa moara oameni sa se autosesizeze cei in n masura ,cei care raspund de acest spital.La viata au dreptul toti oamenii indiferent de statutul social si acuma s a vazut clar ca moartea nu alege.Pacat ca nu a fost nimeni care sa intervina la timp.Sectia ext.Saveni trebuie sa existe pentru oamenii din satele arondate acestui oras cat si a celor de pe o raza de 30 km pentru ca altfel moartea nu ne va ocoll.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *