Amenzi usturătoare pentru mai mulți tineri care ascultau muzică la volum maxim pe terasa unui bar din municipiul Botoșani

Polițiștii locali au avut două intervenții, marți seară, pentru fapte de încălcare a ordinii și liniștii publice în municipiului Botoșani.

Astfel, în jurul orei 20:30, un cetăţean a apelat telefonic dispeceratul Poliţiei Locale şi reclama faptul că la un bar situat la intersecţia străzilor Primăverii cu Mihail Kogălniceanu se aude muzică la intensitate a volumului ridicat. Patrula ajunsă la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă, iar pe terasa barului au identificat un grup de tineri care se manifestau gălăgios.

Aceştia din urmă au devenit recalcitranţi după ce au fost legitimaţi, fapt pentru care urmează a fi sancționați contravenţional
conform prevederilor Legii nr. 61/1991.
De asemenea, s-a intervenit şi pe Strada Victoriei, în jurul orei 23:30, tot în urma unei reclamaţii telefonice a unui cetăţean care nu se putea odihni din cauza muzicii ce se auzea de la un bar din apropierea locuinţei. Ajunşi la faţa locului poliţiştii locali au aplicat o sancţiune contravenţională cuantum de 500 lei, conform aceluiaşi act normativ mai sus menţionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *