FOTO! Un preot din Botoșani a premiat șapte copii cu rezultate deosebite la învățătură. Premiile sunt substanțiale

În luna iunie, cei mai silitori copii și tineri din Parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” Chișcăreni și Parohia „Sfântul Apostol Andrei” Sat Nou, județul Botoșani, au fost premiați de părintele paroh Vasile Viorel Florea. Preotul le-a oferit gratuit elevilor calculatoare și posibilitatea de a merge în excursii, toate aceste daruri fiind considerate semne de recunoștiință față de strădania arătată pe parcursul anului școlar.

Preotul Vasile Florea a oferit câte un laptop nou în dar copiilor care au împlinit două condiții principale. Primul criteriu a fost aceea ca tinerii să aibă rezultate deosebite la învățătură, iar a doua condiție a fost aceea ca aceștia să participe la slujbele din sărbători. Mare a fost bucuria celor 7 copii premiați, căci pentru mulți dintre ei laptopul primit în dar este primul din viața lor. Pentru ca binele să fie deplin, elevii au promis că vor ajuta și pe alți copii din parohie să învețe să utilizeze în mod corect un calculator și împreună să formeze o familie în lumina bucuriei. Proiectul „Vis de vară” va continua în perioada următoare, unde mai mulți copii ai parohiei care vor primi în dar o excursie de trei zile la mare.

„Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru gândul cel bun și pentru împlinirea faptelor bune, căci noi mereu căutăm să împlinim cuvântul Sfintei Scripturi care ne îndeamnă să «alergăm după cunună nestricăcioasă» și astfel să luminăm în lume, iar lumina să ne fie cartea noastră de vizită aici și în veci. Rugăm pe Domnul Iisus să zidească în inimile copiilor duhul credinței, al păcii, al dragostei și al înțelepciunii ca așa viețuind în lume să descopere sensul bun și sfânt – «Calea, Adevărul și Viața» care este la Dumnezeu” ne-a declarat preotul comunității din Chișcăreni, potrivit   doxologia.ro

Preotul Vasile Florea a mai realizat și alte acțiuni umanitare.

FOTO Exemplu de urmat! Un preot din județul Botoșani a donat electrocasnice unor familii sărace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com