Zeci de fermieri din Botoşani au cerut subvenţie pentru usturoi. Ce zice ministrul Daea despre ajutorul de stat!

usturoi copalau, stiri, botosaniZeci de fermieri din Botoşani au cerut Direcţiei pentru Agricultură Botoşani subvenţie pentru culturile de usturoi. Directorul Direcţiei pentru Agricultură, Cristian Delibaş, susţine că 30 de persoane au depus solicitări pentru obţinerea ajutorului financiar.

Deocamdată, actul normativ prevede acordarea a 1.000 de euro pentru fiecare hectar, însă ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunţat, duminică, la Botoşani, că ajutorul se va tripla.

„Crestem subventia de trei ori. Spuneam ca am fost in partea de Sud a tarii cu domnul presedinte Dragnea si oamenii de acolo i-au spus domnului presedinte sa gandim subventia pentru ca e mult de munca si au avut dreptate, motiv pentru care refacem actul normativ si suplimentam la 3.000 de euro fata de 1.000 pe un hectar„, a afirmat Daea.

Solicitările de ajutor financiar pentru usturoi se depun până pe 15 mai.

One thought on “Zeci de fermieri din Botoşani au cerut subvenţie pentru usturoi. Ce zice ministrul Daea despre ajutorul de stat!

  1. Ce folos dacă oamenii nu au unde să-l vândă și sunt nevoiți să stea la tarabe, pe marginea drumului? Supermarketurile sunt pline, în schimb, de usturoi chinezesc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *