Polițistul local victimă a accidentului de la Darabani, în stare gravă. Medicii îl mențin în comă

spitalul clinic de neurochirugie iasi
foto: Digi 24

Polițistul local care a fost victimă a accidentului care a avut loc, miercuri dimineață, la Darabani se află în continuare în stare gravă. Medicii de la Clinica de Neurochirugie din Iași îl mențin în stare de comă indusă, ca urmare a faptului că botoșăneanul are un hematom cerebral, într-o zonă în care intervenția chirurgicală este extrem de complicată.

Până în acest moment, Sergiu Răileanu nu a fost supus vreunei operații, însă specialiștii ieșeni încearcă să elimine sângele coagulat la nivelul creierului cu ajutorul medicamentelor.

Bărbatul de 34 de ani a fost transportat la Iași în cursul zilei de miecuri cu un elicopter SMURD, după ce a fost transportat cu ambulanța de la Darabani la Dorohoi, iar de acolo la Botoșani.

Vă remintim că acesta se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism al cărui șofer, un jandarm în vârstă de 33 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a rupt doi copaci de pe marginea străzii 1 Decembrie din Darabani.

Polițist local, preluat de un elicopter SMURD, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier

One thought on “Polițistul local victimă a accidentului de la Darabani, în stare gravă. Medicii îl mențin în comă

  1. De ce nu publicati numele jandarmului din Darabani ? cărțile sant făcute doar lucrează la judecătoria Darabani si nevasta la fel.Se musamaluzeaza treaba repede doar au relații.Allllooo presa care e treaba ? Numele șoferului unde este ? Daca iera un om de rand fara relații si figuri cu siguranta numele lui iera publicat cu litere mari de tipar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *