Polițist local, preluat de un elicopter SMURD, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier

ambulanta elicopter smurd botosaniUn polițist local, în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani a fost preluat de un elicopter SMURD, după ce a fost rănit grav într-un accident rutier produs în cursul dimineții de miercuri.

Agentul Sergiu Răileanu de la Poliția orașului Darabani a fost preluat, miercuri, de la Unitatea Militară 01189 din Botoșani de ambulanța aeriană, după ce, în cursul dimineții, a fost victima unui accident rutier. El se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism Ford al cărui șofer a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit de pe drum, rupând doi copaci de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. Imediat după accident, șoferul a fugit.

Starea polițistului este foarte gravă, el suferind un traumatism cranian sever. Botoșăneanul a fost preluat inițial de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, iar de acolo transferat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. Medicii de aici au decis să îl transfere la Clinica de Neurochirurgie din Iași.

FOTO Accident în județul Botoșani! A rupt cu mașina doi copaci de pe marginea străzii. Un bărbat a fost grav rănit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *