Ea este femeia din Botoșani care și-a ucis și apoi și-a incendiat copilul pe care abia îl născuse

Femeia din Botoșani care a dat dovadă de o cruzime rară, după ce și-a strangulat și incendiat bebelușul, se află în prezent în Maternitatea Botoșani. Mariana Chițac, în vârstă de 36 de ani, din satul Vatra- comuna Hudești, a pierdut foarte mult sânge după nașterea pe care a avut-o marți la domiciliul părinților săi și din acest motiv are o stare de sănătate foarte proastă.

Pentru că se simțea foarte rău, Mariana Chițac nu a fost dusă în arestul Poliției, ci la Maternitate, acolo unde va fi supusă unor investigații medicale, dar și unei evaluări psihiatrice pentru a se stabili dacă are discernământ.

După ce și-a ucis copilul a mers la bar

După ce și-a ucis bebelușul,  femeia a mers la un bar din sat unde a băut o cafea, însă, când a plecat de acolo, a lăsat pe scaun urme puternice de sânge.

Polițiștii au fost sesizați, vineri, de către medicul de familie din Hudești despre faptul că Mariana Chițac ar fi născut la domiciliu și că și-ar fi îngropat bebelușul care a fost rezultatul unei relații ocazionale. Ajunși la fața locului, oamenii legii au aflat chiar de la femeie că nou-născutul a fost ștrangulat, iar apoi incendiat. Resturile din bebeluș și cenușa rezultată au fost îngropate în grădina casei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal Botoșani au deschis un dosar penal în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Femeia mai are acasă o fetiță.

 

FOTO Mama care i-a dat foc bebelușului abia născut, ridicată de polițiști. Pentru că se simțea foarte rău, nu a fost dusă în arest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com