Redacția ziarului Buzz are noi membri. Promoția SJB a fost premiată!

Aula Colegiului A.T. Laurian a găzduit, sâmbătă, o festivitate mai puțin obișnuită. Copiii care au urmat în perioada octombrie-martie cursurile Școlii de jurnalism Buzz (SJB) au fost premiați în prezența părinților, a profesorilor, a reporterilor Buzz și a prietenilor pentru rezultatele obținute în cadrul cursurilor și atelierelor organizate.

Au fost de-a lungul celor 6 luni 5 cursuri și 5 ateliere. Cursuri de jurnalism, de comunicare și dicție, de inițiere în fotografie, de limba engleză și relații publice și marketing au avut loc săptămânal în redacția Buzz în tot acest timp, iar la sfârșitul săptămânii ateliere de handmade, de desen, de lecturi publice, de auditii muzicale și de gramatică.

Copiii care au absolvit modulul de cursuri au primit diplome și s-au bucurat alături de ceilalți reporteri Buzz că pot face parte din redacția ziarului Buzz, singura publicație scrisă de copii și adolescenți.

Profesorii care au predat în tot acest timp copiilor au fost Mihaela Epure (limba engleză), Delia Ariciuc (marketing), Ioana Matfeev (jurnalism, relații publice și dicție) și Dumitru Brehuescu (inițiere în fotografie).

Școala de jurnalism Buzz este un proiect al Asociației Buzzmedia ce are ca parteneri Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Inspectoratul Școlar Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *