Preotul acuzat că ar fi bătut un elev, linșat pe rețelele de socializare: amenințat, înjurat și jignit. Vezi reacția sa!

preot, stiri, botosaniPreotul Andrei Mancaș acuzat că ar fi bătut un elev de altă religie, din satul Baranca, a fost linșat pe rețelele de socializare.

Preotul- profesor a fost amenințat și înjurat ca la ușa cortului de rudele copilului și nu numai.

„Eu nu fug de nimeni, doar că până la finalizarea anchetei nu voi da nici o declarație decât superiorilor mei ierarhici în speță, ISJ din partea învățământului și MMB ca preoție. Cine dorește punctul meu de vedere se va adresa purtătorilor de cuvânt de la cele două instituții”, a precizat preotul.

Iată câteva dintre jignirile și amenințările la adresa preotului:

Chiar dacă nu sunt de acord cu gestul preotului, mai mulți credincioși au sărit în apărarea acestuia când au văzut jignirile și amenințările ce i se aduc, sfătuindu-l să meargă la poliție.

„ Trist, cumplit de trist pentru că trăim între așa oameni. Eu cred în tot ce faceți Bun și Frumos; în familia dvs și în tot cei ce vor dori să vadă ce e de văzut.  Povestea aceasta e așa stringentă și datorită presei. Încredere. Cu Dumnezeu înainte!”, este mesajul transmis de o enoriașă.

Incidentul deosebit de grav a avut loc într-o şcoală din judeţul Botoşani. Un elev de 11 ani ar fi fost lovit fără milă de profesorul de religie.

Pentru că băiatul nu a vrut să-şi facă semnul crucii, preotul l-ar fi luat de urechi şi l-ar fi dat cu capul de perete. Băiatul de 11 ani a fost dus acasă, cu urechea plină de sânge, de un sătean care l-a văzut pe marginea drumului. Îngrozită, mama a chemat ambulanţa.

A venit fetiţa după mine să îmi spună că preotul de la Dorohoi, de religie, l-a bătut. I-a rupt urechile şi e plin de sânge. Au venit colegii de la şcoală şi cu părinţii şi mi-au spus că l-a prins şi l-a izbit cu capul de perete, l-a prins de urechi şi îl ţinea în sus şi îl izbea cu capul de perete”, spune mama copilulului. Aceasta a explicat că familia este penticostală. “L-a obligat să facă cruce şi băiatul nu voia.

Elevul bătut cu sălbăticie la şcoală de preot pentru că nu-şi făcea cruce nu este ortodox. Mitropolia Moldovei și Bucovinei s-a autosesizat cu privire la cazul din Botoșani

6 thoughts on “Preotul acuzat că ar fi bătut un elev, linșat pe rețelele de socializare: amenințat, înjurat și jignit. Vezi reacția sa!

  1. Cred cu lumea aluato razna rau , intimplator am identificat unul care comenteaza si injura pe cel ce a gresit !
    Au sarit pocaitii la gatul lui sunt mai rai ca musulmanii sa ii taie mana sau gatul….
    AGRESIVII VERBALI CARE VIN LA USILE NOASTRE SI NE SPUN CUM SI CA …

  2. DOAMNE FERESTE SA INTRI IN GURA POCAITILOR CARE NE STRESEAZA PE LA USA SA NE CONVNGA CA RELIGIA LOR ESTE BUNA….O FI …ESTE OPTIUNIA LOR …DAR SUNT RAI SI AGRESIVI DE NU SE POATE…PROBABIL CA PE BIETUL PREOT -O FI FOST EXSPERAT DE ELEV CU ATITUDINEA LUI.

  3. pentru cei care i-si amintesc,parintii nostri au fost bagati in puscarie si omorati,doar pt simplul fapt,ca nu au vrut sa-si lepede credinta si sa faca semnul crucii.din pacate,acele vremuri se vor intoarce,iar mai marii nostri i-si dau mana cu mai marii lor,pemtru fel de fel de marsuri si actiuni.se pare ca atunci cand se vor trezi,va fi tarziu.cat despre preot,asa era si visinescu,si toti tortionarii care iau omorat pe crestini.pacatnenea stredie,pacat ca nu cunosti istoria crestinismului.mai citeste

  4. Lupule, o iei pe aratura… Popa a batut crunt un copil si trebuie sa plateasca!! Restul e gargara. Sa zica multumesc daca niciuna din amenintarile primite nu se concretizeaza. Altfel, o sa vada pe propria piele ca bataia nu-i rupta din rai…

  5. Vad ca unul din pocaiti își dă numele e cel de la cu coruptul Turcanu ,se confirma e fake toata mascaradă, împotriva unui profesor care întâmplător e îmbrăcat popă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com