Ca-n Vestul sălbatic! Femeia de afaceri cere a fost jefuită de doi indivizi mascați, din nou victima infractorilor

Femeia de afaceri din judeţul Botoşani care în urmă cu o lună a fost jefuită, în propria casă, de doi indivizi care aveau capurile acoperite cu cagule, a fost victima unei noi infracțiuni. Femeia din comuna Suharău, care deține un lanț de magazine în zonă, a fost călcată din nou de hoți.

Și de această dată, hoții cu fețele acoperite au intrat, în noaptea de duminică spre luni, într-un magazin de-al acesteia și au căutat banii din încasări. Martorii susțin că indivizii au spart ușa magazinului cu o rangă și au căutat banii. Localnicii își manifestă îngrijorarea față de creșterea alsrmată a retei infracționalității în zonă.

În noaptea de 18 spre 19 februarie, perspoane necunoscute au intrat în casa patroanei de la Suharău, au luat telefonul acesteia, au legat-o şi i-au pus scotch la gură, după care au răscolit casa şi au furat un seif în care se afla o sumă importantă de bani.

O femeie de afaceri din judeţul Botoşani, jefuită de indivizi cu cagule pe cap. Victima, legată în casă

Acţiunea a durat maximum zece minute, infractorii acţionând cel mai probabil la pont, având informaţii cu privire la sumele de bani şi la locul în care aceştia sunt păstraţi. Pe timpul operaţiunii, aceştia nu au scos niciun sunet, probabil pentru a nu le fi recunoscute vocile.

Victima, în vârstă de 60 de ani, era singură în imobil la momentul respectiv. Ea a anunţat Poliţia, care încearcă acum să dea de urmele indivizilor.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată. Surse neoficiale susţin că suma sustrasă de hoţi ar fi în jur de 100.000 de lei.

Citește și:

Crimă odioasă într-o localitate din Botoșani. Criminalul este în libertate de mai multe zile. Poliția răscolește satele în căutarea autorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *