O femeie de afaceri din judeţul Botoşani, jefuită de indivizi cu cagule pe cap. Victima, legată în casă

jaf, stiri, politie, botosani
foto: glsa.ro

O femeie de afaceri din judeţul Botoşani a fost jefuită, în propria casă, de doi indivizi care aveau capurile acoperite cu cagule şi mănuşi pe mâini.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Lişna, victimă fiind proprietarea mai multor magazine din zonă. Hoţii au intrat prin grădina casei în care locuieşte femeia, au luat telefonul acesteia, au legat-o şi i-au pus scotch la gură, după care au răscolit casa şi au furat un seif în care se afla o sumă importantă de bani.

Acţiunea a durat maximum zece minute, infractorii acţionând cel mai probabil la pont, având informaţii cu privire la sumele de bani şi la locul în care aceştia sunt păstraţi. Pe timpul operaţiunii, aceştia nu au scos niciun sunet, probabil pentru a nu le fi recunoscute vocile.

Victima, în vârstă de 60 de ani, era singură în imobil la momentul respectiv. Ea a anunţat Poliţia, care încearcă acum să dea de urmele indivizilor.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Surse neoficiale susţin că suma sustrasă de hoţi ar fi în jur de 100.000 de lei.

Crimă odioasă într-o localitate din Botoșani. Criminalul este în libertate de mai multe zile. Poliția răscolește satele în căutarea autorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *