Crimă odioasă într-o localitate din Botoșani. Criminalul este în libertate de mai multe zile. Poliția răscolește satele în căutarea autorului

criminalisti, crima, stiri, botosaniO crimă care a îngrozit o comunitate întreagă a avut loc, recent, într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat a fost ucis în propria locuință, însă autorul se află în libertate.

Cazul a fost înregistrat în noaptea de joi spre vinerea trecută în localitatea Cristinești, victima fiind un bărbat în vârstă de 85 de ani, care locuia singur. Victima a fost găsită dezbrăcată, cu fața în jos în pat și cu multiple urme de violență pe întreg corpul.

Persoana decedată se numește Marin Soptică, iar nimeni nu știe până acum motivul pentru care acesta ar fi fost ucis. Localnicii susțin că unul dintre motive ar fi tâlhăria, spunând că ucigașul ar fi plecat cu o sumă de bani.

Crima a îngrozit atât Cristineștiul, cât și localitățile învecinate, iar faptul că autorul este în libertate după aproape o săptămână îi sperie și mai mult. Întreg satul, dar și satele din zonă au fost răscolite de polițiști, însă, până acum, fără niciun rezultat.

De marti dimineata e plina zona de politie. Speram sa ii prinda cat mai repede”, susține o femeie din localitate.

One thought on “Crimă odioasă într-o localitate din Botoșani. Criminalul este în libertate de mai multe zile. Poliția răscolește satele în căutarea autorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com