Un nou protest față de starea proastă a două drumuri județene. Oamenii vor ieși în stradă duminică

drum cu gropi la BotosaniLocuitorii din mai multe localități din județul Botoșani anunță că vor organiza un nou protest față de starea proastă a două drumuri județene. Populația din Nordul județului va ieși în stradă duminică în semn de nemulțumire față de starea drumurilor județene DJ 293 Havârna-Mileanca și DJ 298 A Mileanca-Darabani.

Marșul auto va avea loc între orele 13.00 și 16.00 pe traseul Havârna- Mileanca- Eșanca- Darabani, participanții având ca revendicare asfaltarea celor două drumuri.

„Circulăm zilnic spre Darabani și starea drumului ne este cunoscută. După o iarnă cu zăpadă,îngheț și dezgheț, în carosabil sunt prezente gropi și ravene, care periclitează siguranța celor care circulă, stare de lucruri ce nu mai poate fi acceptată. Urmărim cu atenție comunicatele Consiliului Județean Botoșani și ale Direcției Județene Drumuri Botoșani, de unde am aflat că nu sunt incluse intervenții la aceste sectoare de drum în anul 2019”, spune unul dintre inițiatori.

„Duminică vom fi pe baricadă. Ne vom cere drepturile la siguranța rutieră și vom cere reparația și reasfaltarea urgentă a acestor sectoare de drum. Participanții la protest din comuna Havârna se adună la intersecția Pod Gârbeni pe DJ 293,duminică la ora 12.30-13.00 de unde se va pleca pe aceste sectoare de drum spre Mileanca-Eșanca-Darabani”, susține un protestatar.

VIDEO Drum județean din Botoșani, ciuruit de gropi. Șoferii circulă pe contrasens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *