VIDEO Drum județean din Botoșani, ciuruit de gropi. Șoferii circulă pe contrasens

Un drum județean din Botoșani arată groaznic în urma topirii zăpezii. Gropile s-au format una lângă alta astfel încât șoferii abia le pot evita.

Este vorba de porțiunea de drum dintre Joldești și Tudora, unde craterele uriașe îi  determină pe conducătorii auto să circule pe contrasens.

Chiar și așa însă nu pot evita toate gropile și riscă să  își distrugă mașinile.

 

5 thoughts on “VIDEO Drum județean din Botoșani, ciuruit de gropi. Șoferii circulă pe contrasens

  1. Din orice direcție vii spre Botoșani e prăpăd. Dinspre Iași orice variantă e pierzătoare, prin Flămânzi, prin Prăjeni, prin Ștefănești… Dacă vii dinspre Pașcani, intrarea în Tudora amintește de ambuscadele haiducești. Avem o singură variantă, dinspre Suceava, dar, cum știm, nu toți avem treabă la Suceava…

  2. Bine ca le pot evita. Sa vina la Prajeni, sa vadă drum distrus, nu ăla care are câteva gropi pe un sens.

  3. da da…veniti in zona comunei Hudesti, sa vedeti rasul curcilor ! Au asfaltat de la iesire din Dorohoi pana in centul satului si comunei Hudesti…De acolo, inspre darabani e jale…anvelope taiate, jante instrambate…frumos asa..taxe peste taxe, asigurari peste asigurari, de pretul carburantului nici nu mai discutam..astia de la conducere stiu ca trebuie doar sa primeasca, dar de oferit, nici vorba ! Si nu discutam despre vreun drum DC sau DJ, ci despre DN 29A, care este cel mai circulat..O sa revin cu poze si video, cu portiunea de 5 km lasata neasfaltata, portiune de drum ce leaga Hudestiul de Concesti..

  4. da ….da ..veniți la Havîrna, că dacă vrei să mergi spre Darabani este sub orice critică…să vină ministrul pe aici să vadă…

  5. Drumul Corni este distrus de camioanele de mare tonaj care vin la balastiera. Nimeni de la rar și politie nu-i verifica cu cântarul sa vadă gabarit depășit. Plus în acte ce cantitate este trecuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *