Unul dintre tinerii implicați în crima de la Cristinești a cerut să fie pus în libertate

arestat- botosaniUnul dintre tinerii implicați în crima care a avut loc pe 30 ianuarie la Cristinești a cerut să fie pus în libertate. Iulian Gabriel Buțura, de 20 de ani, a contestat măsura arestării preventive dispusă în cazul său de Tribunalul Botoșani.

Curtea de Apel Suceava a analizat contestația, însă a respins cererea lui Buțura de a fi pus în libertate. Botoșăneanul Iulian- Gabriel Buțura este acuzat de omor după ce, împreună cu un alt tânăr, ar fi pătruns în locuința unui bătrân de 81 de ani pe care l-au ucis pentru un sac de făină.

Iulian Buțura, care a avut inițial calitatea de martor, a fost reținut, la începutul săptămânii, pentru 24 de ore, el fiind prezentat, marți, în fața magistraților Tribunalului Botoșani cu propunere de arestare preventivă, propunere însușită de judecătorii din Botoșani.

În același caz, săptămâna trecută a fost arestat preventiv și Alexandru Petru Roman, în vârstă de 21 de ani.  Arestarea a avut loc în urma unor percheziții care au avut loc miercuri la Cristinești și Suharău, la domiciliul acestuia, dar și al lui Iulian Buțura.

Încă un tânăr a fost reținut în cazul oribilei crime de la Cristinești. Un bătrân a fost ucis pentru un sac de făină

Potrivit anchetatorilor, în urma probatoriului administrat până la acest moment, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 30 ianuarie 2019, cei doi tineri, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 81 de ani, din comuna Cristineşti, de unde ar fi sustras un sac cu făină, aplicându-i victimei mai multe lovituri. În urma raportului de expertiză întocmit în cauză, s-a stabilit că  acestea au condus la decesul bărbatului.

În urma cercetărilor, tânărul de 21 de ani a fost depistat de poliţişti pe raza judeţului Cluj şi escortat ulterior în baza unui mandat de aducere la sediul IPJ Botoşani.

 

Crimă odioasă într-o localitate din Botoșani. Criminalul este în libertate de mai multe zile. Poliția răscolește satele în căutarea autorului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com