Încă un tânăr a fost reținut în cazul oribilei crime de la Cristinești. Un bătrân a fost ucis pentru un sac de făină

Încă un tânăr a fost reținut în cazul oribilei crime care a avut loc pe 30 ianuarie  în comuna Cristinești. Este vorba de Iulian Buțura, în vârstă de 20 de ani, care, împreună cu un alt tânăr, ar fi pătruns în locuința unui bătrân de 81 de ani pe care l-au ucis pentru un sac de făină.

Iulian Buțura, care a avut inițial calitatea de martor, a fost reținut, luni, pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat în fața magistraților Tribunalului Botoșani cu propunere de arestare preventivă.

În același caz, săptămâna trecută a fost arestat preventiv și Alexandru Petru Roman, în vârstă de 21 de ani.  Arestarea a avut loc în urma unor percheziții care au avut loc miercuri la Cristinești și Suharău, la domiciliul acestuia, dar și al lui Iulian Buțura.

Potrivit anchetatorilor, în urma probatoriului administrat până la acest moment, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 30 ianuarie 2019, cei doi tineri, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, s-ar fi deplasat la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 81 de ani, din comuna Cristineşti, de unde ar fi sustras un sac cu făină, aplicându-i victimei mai multe lovituri. În urma raportului de expertiză întocmit în cauză, s-a stabilit că  acestea au condus la decesul bărbatului.

În urma cercetărilor, tânărul de 21 de ani a fost depistat de poliţişti pe raza judeţului Cluj şi escortat ulterior în baza unui mandat de aducere la sediul IPJ Botoşani.

 

Crimă odioasă într-o localitate din Botoșani. Criminalul este în libertate de mai multe zile. Poliția răscolește satele în căutarea autorului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *