Cinci femei din Botoșani, nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Printre ele, și o femeie din politică

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România a lansat luni, 18 februarie, competiţia pentru premiile ce vor fi oferite în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială 2019.
Cinci femei din Botoșani au fost nominalizate la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2019. La categoria „Asistenul social din domeniul sănătate/ servicii medicale” a fost nominalizată Livia Aioane, pentru Premiul Asistenul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi concurează Elena Asiminicesei.

La categoria politicianul anului apare Tamara Ciofu, deputat PSD de Botoșani.

De asemenea, au fost nominalizate fostul director al DGASPC Botoșani, Felicia Mihai, și fostul consilier al DSP Botoșani, Lidia Onofrei.

Potrivit regulamentului, în perioada 18-25 februarie 2019, toți cei nominalizați pot fi votați accesând site-ul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, direct la secțiunea Vot 2019, la adresa: http://poll.cnasr.ro.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a VI-a, va avea loc în data de 19 martie 2019, pe scena Ateneului Român, unde vor fi înmânate și premiile câștigătorilor. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea  contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare. Gazdă a evenimentului va fi cea care a sprijinit Gala încă de la prima ediţie, Andreea Marin – ambasadorul excelenţei în Asistenţă socială, iar organizatorii pregătesc un spectacol de excepţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *