Prefectul a făcut plângere penală împotriva unui membru ATOP: Voi informa și Ministerul de Interne cu privire la acest incident de securitate. Este o hărțuire

Prefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, a depus, miercuri, o plângere penală împotriva unui membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică, după ce a fost agresat verbal de acesta. Este vorba de Cezar Nicuță, care s-a arătat nemulțumit de faptul că jandarmul de serviciu i-a atras atenția să-și mute mașina de pe locurile rezervate Instituției Prefectului, fapt pentru care a intrat abuziv în biroul prefectului și a început să-l amenințe.

Nicuță i-a mai reproșat prefectului de Botoșani că a schimbat un membru într-o comisie de concurs, la care a participat și el.

Este vorba de Cezar Nicuță, care ieri dimineață a intrat abuziv în biroul meu, după ce a avut o altercație cu jandarmul de serviciu de la intrare. Ajuns în biroul meu, dânsul mi-a reproșat pe un ton ridicat și atitudine agresivă, că de când prefectul se ocupă de parcarea din fața instituției, parcare care este administrată de Instituția Prefectului și de ce mi-am permis să schimb un membru dintr-o comisie de concurs la care dânsul a participat. Este vorba de un concurs organizat de Consiliul Județean pentru ocuparea postului de inspector Corp control, concurs care a avut loc în decembrie. L-am invitat pe domnul Nicuță să părăsească biroul și cu sprijinul jandarmului”, susține Dan Șlincu.

VIDEO Cezar Nicuță, membru ATOP: Prefectul m-a îmbrâncit și m-a lovit. I-am făcut și eu plângere penală

Mai mult, spune reprezentantul Guvernului în teritoriu, în momentul când a ieșit din instituție pentru a pleca spre casă, Cezar Nicuță l-a urmărit cu mașina. Dan Șlincu spune că se  simte hărțuit, drept pentru care a depus o plângere la Poliție și urmează să înștiințeze și Ministerul de Interne de acest incident ”de securitate”.

Aseara când am plecat de la serviciu, în jurul orei 18.00, dumnealui m-a urmărit o bună perioadă cu mașina personală a dânsului. Ca și măsuri am depus o plângere penală împotriva dânsului și voi solicita ATOP să ia măsuri în acest sens. Voi sesiza și Consiliul Județean pentru faptul că numirea în această funcție s-a făcut la propunerea președintelui Consiliului Județean. Voi informa și Ministerul de interne cu privire la acest incident de securitate. În momentul ăla de urmărire, probabil a vrut să mă intimideze cumva. Consider că  este o hărțuire să te simți urmărit de cineva. Eram cu mașina cu colegul, care a văzut lucrul acesta, m-a așteptat cu mașina în față și cum am plecat cum s-a luat după noi”, a mai spus prefectul de Botoșani.

3 thoughts on “Prefectul a făcut plângere penală împotriva unui membru ATOP: Voi informa și Ministerul de Interne cu privire la acest incident de securitate. Este o hărțuire

 1. Domnule prefect acest individ o depaseste pe tupeista udrea care urca in cabinele soferilor de tir neinvitata in perioada cand venea de la tara!
  Rusine cei 7 ani de acasa spun ca se da buna ziua oriunde intri , asa facea Turcanu cand se credea el …..acum e un miel … un la blanaaa
  … scari de urcat sunt dar la coborat treci tot pe langa oamenii cand ai urcat…nu calca nimic in picioare …

 2. Smardoiu asta se crede pe la Sing sing si face reguli cu pumnul ! rusine domnule bataus !
  Se pare ca esti extrem de agresiv!
  Trebuia sa te amendeze jandarmul
  Ce cautai dand buzna in birorul unei institutii sa cei socoteala reprezentantului institutiei?
  Daca ar da buzna la domnu primar Flutur fiecare sa intrebe de cea de ce plateste impozit ce ar fi drebedeule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com