VIDEO Cezar Nicuță, membru ATOP: Prefectul m-a îmbrâncit și m-a lovit. I-am făcut și eu plângere penală

Scandalul dintre prefectul județului Botoșani, Dan Șlincu, și reprezentantul Autorității Teritoriale de Ordine Publică, Cezar Nicuță, continuă. Acesta din urmă susține că a fost îmbrâncit și lovit de prefect, în momentul în care a mers să-l întrebe despre locul de parcare. Mai mult, Nicuță spune că nu a intrat abuziv în biroul reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Nicuță a spus că și el a depus o plângere penală împotriva prefectului Dan Șlincu în urma acestui incident.

Eu am parcat mașina pentru 15 min, chipurile pe locurile dânsului de parcare. iar când am revenit la mașină mi-a comunicat jandarmul că am ocupat locul prefectului și pentru simplu fapt că îl cunosc am urcat sus la prefect să-mi explice care este locul lui din parcarea Palatului Administrativ. Nu m-a oprit nimerni, nici la intrarea în sediul instituției, nici în birou, lucru pe care îl pot dovedi cu înregistrarea audio. Secretara mi-a spus că pot intra în biroul dânsului și l-am întrebat care este povestea cu locul de parcare. Dânsul mi-a reproșat că am ocupat locul lui de parcare. Și l-am întrebat: când te-a numit Guvernul, ți-a dat și loc de parcare la Botoșani, ca să știu. De acolo, pe înregistrarea audio se aude expresiile pe care le-a folosit prefectul cum m-a îmbrâncit și m-a lovit și m-a scos afară, derept pentru care am depus o plângere la IPJ Botoșani. Am formulat și un memoriu către Direcția prefecturi din cadrul Ministerului de Interne și așteptăm să vedem ce decizie va lua Parchetul, a spus Cezar Nicuță.

În ceea ce privește acuzarea prefectului că Nicuță l-ar fi urmărit cu mașina, acesta din urmă a spus că nu trebuie să se ascundă atunci când circulă prin oraș.

Să înțeleg că dacă ne vedem într-o intersecție și sunt în spatele mașinii dvs vă urmăresc? Să înțeșleg că dacă domnul prefect circulă prin oraș noi trebuie să ne ascundem? Mâine- poimâine o să ne trezim că și prefectul la Botoșani o să circule cu jandarmeria în față să nu fie urmărit. Dar ce personalitate așa mare este prefectul de Botoșani încât să-l urmărească cineva prin oraș? Înțeleg că cetățenii din municipiu trebuie să-i facă pârtie prefectului să circule prin oraș”, a adăugat Cezar Nicuță.

Acesta a mai spus că a solicitat și un punct de vedere de la Poliția Locală cu privire la parcarea din Piața Revoluției și i s-a transmis că nu există contract de concesiune și că este o parcare publică.

3 thoughts on “VIDEO Cezar Nicuță, membru ATOP: Prefectul m-a îmbrâncit și m-a lovit. I-am făcut și eu plângere penală

  1. Salut mosule , trebuia sai dai doua in bot la prefect dak tea suparat ! ce e parcare lui , e parcaria la premarie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *