Iată ce funcții surprinzătoare îți oferă cele mai noi gadgeturi!

Boxa Bluetooth Waterproof si Shokproof, stiri, botosaniLumea s-a schimbat foarte mult in ultimele decade, iar noile generatii, sprijinite fiind de tehnologie, si-au creat noi obiceiuri si comportamente. Felul in care gandim si comunicam, rutina de zi cu zi si metodele de petrecere a timpului liber sunt mult diferite de cele de acum 20 de ani, iar aceste schimbari in viata noastra se datoreaza, in mare masura, obiectelor si produselor pe care le folosim. De la smartphone la casti bluetooth si de la tableta la smart TV, gadgeturile si dispozitivele momentului sunt obiecte de care nu ne mai putem desparti si reprezinta singurele noastre metode de a ramane la curent cu informatia de ultima ora.

Procesele si activitatile din sfera comunicarii si a divertismentului s-au schimbat radical in ultima perioada, iar dispozitivele pe care le folosim in aceste scopuri sunt intr-o dezvoltare si imbunatatire constanta, imbinand si inventand caracteristici si functii pe care le regasim in nou-aparutele gadgeturi.

Telecomanda Bluetooth pentru Telefon, stiri, botosaniMai mult decat atat, datorita intercompatibilitatii device-urilor actuale, utilizatorul poate sa completeze sau sa imbunatateasca lista de functii si caracteristici pe care un dispozitiv o are prin conectarea sau folosirea in paralel a altuia. Din acest motiv, gadgeturile sunt utilizate foarte des si permit usurarea sau eficientizarea activitatilor pe care le intreprindem in mod constant. Ele se disting, in cele mai multe cazuri, prin design aparte si portabilitate, facandu-le variante ideale de cadouri.

Pentru a vedea cat de mult ne influenteaza gadgeturile viata de zi cu zi, in randurile de mai jos vei gasi trei exemple de astfel de dispozitive care stau marturie asupra a cat de mult a evoluat tehnologia si cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a gasi cea mai buna, eficienta sau facila varianta de a face un anumit lucru.

  1. Tastatura cu proiectie laser. Acest gadget se poate conecta cu usurinta la smartphone sau tableta prin tehnologia Bluetooth pentru a oferi o experienta inedita si a usura comunicarea facuta prin intermediul acestor aparate. Astfel, laserul infrarosu ajuta la proiectarea unei tastaturi de 25×10 cm pe orice suprafata doresti, iar dactilografierea este extrem de facila. In cazul in care trebuie sa scrii cateva emailuri sau sa porti o conversatie scrisa in timpul unei calatorii sau atunci cand nu esti la birou, tastatura portabila rupta parca din filmele science-fiction va fi solutia perfecta. Fiindca se incadreaza in categoria de gadgeturi, acest dispozitiv mai ofera cateva functii utile, cum ar fi posibilitatea de a asculta muzica din telefon prin intermediul difuzorului de care dispune.
  1. Tastatura cu proiectie laser, stiri, botosaniTelecomanda Bluetooth pentru Telefon. Majoritatea gadgeturilor actuale ofera si posibilitati variate de divertisment, iar telefoanele pe care le avem in permanenta asupra noastra ne ofera jocuri si aplicatii din ce in ce mai interesante si captivante. Pentru a imbunatati chiar mai mult aceasta experienta, lumea gadgeturilor ofera si acest controller fara fir pentru smartphone. Aceasta telecomanda este compatibila cu sistemele Android, iOS, Windows si PS3 pentru a completa jocurile cu care ne distram la capitolul “precizie si eficienta”. Mai mult, joystick-ul ofera si posibilitatea prinderii direct de telefon pentru a construi un sistem de gaming portabil cat mai aproape de perfectiune.
  1. Boxa Bluetooth FM, Waterproof si Shockproof. O alta placere care a devenit deja necesitate este posibilitatea de a lua muzica cu noi oriunde am merge. Astfel, aceasta boxa portabila cu conexiune Bluetooth ofera nu numai portabilitate si ore intregi de ascultare continua, ci si protectie impotriva apei sau loviturilor. Mai mult, microfonul de care dispune, impreuna cu functia “hands-free”, iti vor fi de folos atunci cand nu vrei sa te opresti din drumetie sau din mersul cu bicicleta pentru a prelua un apel.

Gadgeturile vor ramane mereu surprinzatoare si fascinante pentru pasionatii de tehnologie, divertisment si comunicare, iar cele mai bune preturi pentru o gama extrem de variata de dispozitive high-tech le gasesti accesand Gadgetworld.ro. Fie ca vrei sa faci un cadou inspirat, fie ca vrei sa profiti de cele mai noi functii, intra acum si profita de reducerile de vara!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *