Colecția de haine „esmara by Heidi Klum“, disponibilă, de astăzi, într-un supermarket din Botoşani

esmara by Heidi Klum_LETSLOVESUMMER, stiri, botosani, lidlLidl și Heidi Klum lansează în cadrul „Lidl Fashion Week“, începând cu 21 iunie, cea de-a patra colecție „esmara by Heidi Klum“- #LETSLOVESUMMER. Prin materiale vaporoase, denim cool, ciucuri colorați și detalii boho-chic, colecția #LETSLOVESUMMER reflectă perfect atmosfera de vară. Rochiile maxi lejere, pantalonii scurți cu detalii colorate, sandalele și cămășile de vară oferă nenumărate opțiuni de combinare, pentru fiecare stil în parte.

like facebook, stiri, botosaniColecția #LETSLOVESUMMER va fi disponibilă în magazinele Lidl din întreaga țară, începând cu 21 iunie, în cadrul „Lidl Fashion Week“, la prețuri începând de la 17,99 lei și pâna la 99,99 lei.

esmara by Heidi Klum_LETSLOVESUMMER, stiri, botosani, lidlPe lângă încălțăminte (cu mărimi de la 37 până la 41) și articole vestimentare de damă  (cu mărimi de la 34 până la 44), colecția cuprinde și articole pentru copii. Colecția va fi disponibilă la nivel internațional, în peste 10.000 de magazine Lidl și 4 magazine online din 28 de țări.

#LETSLOVESUMMER promite ținute perfecte pentru vară, potrivite fiecărui stil vestimentar și ideale pentru distracțiile din timpul sezonului cald, la prețuri specifice Lidl.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *