FOTO! S-a tăiat panglica la magazinul de mobilier și decorațiuni Casa Rusu. Administratorul companiei: Magazinul nu este neapărat un magazin de mobilă, ci este un magazin de casă

deschidere casa rusu mopanglicaMagazinul de mobilier și decorațiuni Casa Rusu a fost inaugurat, joi, în prezența autorităților locale, dar și a conducerii companiei. La eveniment au participat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, subprefectul Daniela Lozneanu, șefi de instituții publice.  Magazinul va fi deschis pentru clienți vineri, 15 iunie, în centrul comercial Uvertula Mall de pe Calea Nationala nr. 91. Cu un nou concept și o nouă abordare, lansarea va fi sărbătorită cu o mulțime de cadouri surpriză, promoții speciale si cu o gama variata  de produse noi.

Cristian Rusu, administratorul companiei, a declarat că trei luni s-a lucrat la acest magazin și că clienții vor beneficia pe lângă produse și de o consiliere cu privire la mobilarea locuinței.

like facebook, stiri, botosaniAm încercat să aducem conceptul Casa Rusu și în orașele mai mici ale României. Sperăm să fie pe gustul botoșănenilor și să fie un magazin apreciat pentru că s-a pus mult suflet. Cam 35% din toată producția de pal a României în zona de industrie este prelucrată de către fabricile noastre. Noi, ca și concept, am mers către orașele mari, însă vrem să venim și către orașele mici. Botoșaniul, în afară de Piatra Neamț care s-a deschis în 2011, este pentru noi un test foarte important. Ne dorim foarte mult ca modul în care noi gândim că o casă să fie amenajată, împreună cu toată lumea să reușim să ducem acest concept pe tot teritoriul României, indiferent de zona geografică. Vrem să ajungem ca și Casa Rusu să numere în următorii cinci ani cel puțin 50 de noi unități. Este foarte important să reușim să acapărăm toate orașele importante ale României, astfel încât să ne putem numi într-adevăr o companie națională. Pentru Botoșani am pregătit multe surprize, începând de vineri. Avem pe lângă zona de produse o  parte de consiliere pe care eu cred că va ajuta clientul botoșănean nu doar să facă o alegere, ci să înțeleagă cum ar trebui și ce ar trebui mai bine să aibă în vedere în momentul în care dorește să facă o schimbare în cadrul locuinței. Magazinul nu este neapărat un magazin de mobilă, ci este un magazin de casă. Noi venim în fața acestor oameni cu soluții complete”, a spus Cristian Rusu.

Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legated de esign-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne,, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea clientii au parte si de cele mai moderne decoratiuni pentru casa, de la vesela pana la tablouri.

Mai mult, in noul magazin din Botosani, clientii vor beneficia de o reducere de 5% suplimentar fata de reducerile anuntate, la toate produsele de mobilier comercializate, daca vor trimite pe mail la face schita mobilei in Virtual Planner.

Noul magazin a fost conceput pentru a aduce la viață experiența de acasă. Magazinul va fi unul de proporții, la fel ca cel din Timișoara, Sibiu si Oradea, cu o suprafață de aproape 1500 mp.

Clientii magazinului Casa Rusu Botosani, vor avea parte de reduceri de până la 55% la mobilier și decorațiuni, cadouri supriza pentru primii 500 de cumpărători.

Mai multe informatii despre deschiderea magazinului pe www.mobilacasarusu.ro

Casa Rusu este unul dintre primele branduri românești cu o activitate de aproape 25 de ani. In acest timp, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție. Pe parcursul anului 2018 se vor mai deschide  noi magazine la Cluj si Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*