Cea mai mare fabrică de mobilă din România deschide magazin la Uvertura Mall. A fost comunicată data deschiderii

casa rusu, magazin, stiri, botosani (2)Cea mai mare fabrică de mobilă din România își deschide, în cel mai scurt timp, un magazin la Uvertura Mall din municipiul Botoșani. Producătorul de mobilă Casa Rusu a anunțat că lucrările de amenajare a magazinului au fost finalizate, iar spațiul comercial din mall va fi deschis publicului pe 15 iunie.

Casa Rusu va funcționa în spațiul fostei piețe agroalimentare din Uvertura Mall, el urmând să ocupe o suprafață de aproximativ 1.500 metri pătrați.

like facebook, stiri, botosaniAcesta este unul dintre cele mai mari magazine deschise de producătorul timișorean Rus Savitar în România, fiind de dimensiunea magazinelor din Timișoar, Sibiua sau Oradea.

Cu prilejul deschiderii, clienții magazinului Casa Rusu Botosani vor avea parte de reduceri de până la 55% la mobilier și decorațiuni, dar și cadouri supriza pentru primii 500 de cumpărători.

casa rusu, magazin, stiri, botosani (2)

2 thoughts on “Cea mai mare fabrică de mobilă din România deschide magazin la Uvertura Mall. A fost comunicată data deschiderii

  1. …si cele mai mici vanzari tot la Mall urmeaza sa le aiba comparativ cu celelalte locatii. Proasta insipiratie pt ei. Se vor convinge curand ca la saracia din Botosani,nu merita…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *