A ieșit la plimbare cu un autoturism fără numere de înmatriculare. Polițiștii de frontieră l-au tras pe dreapta

WhatsApp Image 2018-02-12 at 08Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, judetul Botosani, efectuează cercetări cu privire la un tânăr care conducea un autovehicul fără numere de înmatriculare.

 La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Dorohoi, un autoturism marca Volvo, condus de cetăţeanul român Ulis C., în vârstă de 27 de ani.

like facebook, stiri, botosaniLa controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, tânărul a prezentat şi dovada fără drept de circulaţie, emisă de Poliţia Suceava. Persoana în cauză a declarat că plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare au fost reţinute pe baza de dovadă – fără drept de circulaţie, pentru lipsa asigurării obligatorii.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numărul de înmatriculare retras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *