FOTO! Cupluri de aur și diamant, felicitate de primarul Flutur. Cea mai lungă căsnicie marcată, 64 de ani

festivitate cupluri aur si argint 1Un număr de 51 de cupluri care au aniversat 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, vineri, la Primăria Botoşani, într-un cadru festiv. Cuplurile au primit din partea primarului Cătălin Fluturcâte o diplomă de fidelitate, flori și bani. Edilul a ţinut să le mulţumească sărbătoriţilor pentru contribuţia pe care au avut-o la dezvoltarea oraşului.

like facebookEste un moment care de fiecare dată ne emoționează. Avem motive să fim emoționați cu toții, atunci când ne aflăm în fața dvs. Vreau să îi felicit pe cei care au împlinit peste 60 de ani de căsătorie, și îmi aduc aminte că acum zece ani, când am avut o manifestare similară la nunta de aur pentru cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie, i-au rugat să rămână la fel de tineri, la fel de frumoși și să ne vedem peste zece ani. Mă bucur că azi am ocazia să mă întâlnescu șapte cupluri din cele cu care m-am întâlnit atunci. Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut în timp pentru municipiul Botoșani”, a declarat Flutur.

Cel mai longeviv cuplu sărbătorit a împlinit 64 de ani de căsătorie.

Au fost ani frumoși. Am cresccut cinci copii, i-am căsătorit, am crescut opt nepoți. Dacă suntem lângă copii și nepoți suntem cei mai fericiți. Au fost și bune, și rele. Nu este numai rai, este și iad”, a declarat Eleonora Cozma, care a aniversat 51 de ani de căsnicie.

festivitate cupluri aur si argint

festivitate cupluri aur si argint 3jpg

festivitate cupluri aur si argint 2

 

One thought on “FOTO! Cupluri de aur și diamant, felicitate de primarul Flutur. Cea mai lungă căsnicie marcată, 64 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *