FOTO! Autoturism Audi urmărit de polițiștii de frontieră, după ce nu a oprit la semnal. Ce au găsit în mașină

audi politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au descoperit ascunse în autoturismul unui cetăţean român, 2.000 ţigarete de contrabandă în valoare totală de 928 lei.    

like facebookÎn data de 6 martie, în jurul orei 19.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în municipiul Dorohoi, au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism Audi A 4, înmatriculat în România, condus de o persoană de sex masculin.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale echipajului, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind oprit imediat, în aceeaşi localitate.

tigari masinaBărbatul aflat la volan, cetăţeanul român Ovidiu H., în vârstă de 38 de ani, a declarat că nu a oprit la semnalul poliţiştilor deoarece cunoştea că deţine în autoturism bunuri provenite din activităţi de contrabandă.

Autoturismul a fost condus la sediul sectorului, iar în urma controlului au fost descoperite în interior 2.000 ţigarete diferite mărci, în valoare de 928 lei.  Persoana a declarat că a achiziţionat bunurile de la persoane necunoscute din localitatea Siret, judeţul Suceava, contra sumei de 600 lei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  contrabandă.

 

One thought on “FOTO! Autoturism Audi urmărit de polițiștii de frontieră, după ce nu a oprit la semnal. Ce au găsit în mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *