Gata cu cântarele ascunse de clienți în piețele din Botoșani. Ce vrea să facă Urban Serv

piata mall botosani5Comercianții care vând în piețele din municipiul Botoșani vor fi obligați să pună cântarele pe masă, la vederea cumpărătorilor. Directorul societății Urban Serv, Simion Drelciuc, a declarat că Regulamentul de funcționare a piețelor va fi modificat, urmând ca printr-o hotărâre de Consiliu Local să fie stipulată ca obligatorie această măsură. Asta după ce s-a constatat că piețarii ascund, în continuare, cântarele de ochii clienților.

like facebookVom propune un nou regulament ca această măsură să devină obligatorie. Deocamdată, fiind o măsură dispusă numai de administrator, rămâne la bunul simț al comerciantului. Eu îl oblig, dar nu-l pot forța, nu pot să-l dau în judecată. Nu am temeiul legal. Noi am impus agenților dar numai prin discuție, nu printr-o prevedere legală”, a spus Drelciuc.

Reprezentanții Urban serv anunță și controale pe această problemă în piețele din municipiul Botoșani.

 

 

One thought on “Gata cu cântarele ascunse de clienți în piețele din Botoșani. Ce vrea să facă Urban Serv

  1. In fiecare piata ar trebui sa existe si un cantar de control, unde oamenii sa poata verifica daca li s-au cantarit corect produsele cumparate. Stim ca exista metode de masluire a cantarelor, iar la asta romanii se pricep cel mai bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *