Primarul Flutur i-a cerut demisia directorului Teatrului Vasilache. Pe cine vrea să pună în locul acestuia

florin aionitoaiePrimarul municipiului Botoșani vrea să stingă conflictul de la Teatrul Vasilache dintre salariați și directorul instituției, Florin Aionițoaie. El i-a cerut acestuia să demisioneze din funcție. Flutur spune că va numi o persoană în locul acestuia, doar dacă Aionițoaie va face acest pas.

like facebookDecizia de a numi o persoană pot să o iau doar în momentul în care domnul director își dă demisia. Am discutat lucru acesta, dar nu pot să pun cuiva în vedere să își dea demisia. Nu am voie să fac așa ceva, dar am discutat”, a spus Flutur.

Primarul s-a gândit și la un înlocuitor al directorului până la organizarea unui concurs. Este vorba de contabilul de la Teatrul Vasilache.

Vom găsi o variantă ca până la organizarea unui concurs pentru director să avem un interimar. Nu se poate decât ca domnul Florin Aionițoaie să-și dea demisia. M-am gândit la o persoană din interior și care să știe ce să facă acolo și care să nu escaladeze eventual conflictul și care să fie o persoană tehnică. Contabilul nu are o problemă între ei”, a menționat Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *