Situație gravă! De teamă să nu fie linșat, fiul unuia dintre șoferii ucigași de la Darabani nu a mai mers la școală

emanuel bujorSituație gravă înregistrată în orașul Darabani, după gravul accident rutier produs în urmă cu o săptămână. De teamă să nu fie linșat, fiul unuia dintre șoferii ucigași nu a mai mers la școală. Este vorba de băiatul lui Emil Bujor, șoferul care a participat, alături de Florin Stănescu, la o cursă ilegală, aflându-se sub băuturilor alcoolice.

Deși copilul nu are nicio vină pentru faptele tatălui său, acestuia i-a fost frică să iasă din casă, așa încât a renunțat, săptămâna trecută, la cursurile școlare.

like facebookEmanuel Bujor este elev în clasa XII-a la Liceul din Darabani, iar în aceast an are examenul de bacalaureat, astfel încât nefrecventarea cursurilor ar putea să îi afecteze situația școlară.

accident la Darabani- BotosaniReacția acestuia de a absenta de la școală a apărut după ce familia Andei Dănăilă, tânăra de 22 de ani care a murit în accident, au amenințat că se vor răzbuna pe copiii lui Emil Bujor.

Au fost amenințări între părinți și de asta a evitat să vină la școală”, a declarat pentru BotosaniNews unul dintre directorii liceului din Darabani.

Conducerea școlii susține că va lua legătura cu elevul, pe care are intenția să îl introducă într-un program de consiliere psihologică.

Emil Bujor are și o fată, de 22 de ani, care este studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași.

2 thoughts on “Situație gravă! De teamă să nu fie linșat, fiul unuia dintre șoferii ucigași de la Darabani nu a mai mers la școală

  1. Ei,lasa ca nu e chiar asa! Toata ziua se plimba cu masina prin oras nu merge la scoala ca pozeaza in victima,el chiar fiind victima tatalui sau sau nu-i mai place scoala nicidecum ca este amenintat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *