A suferit mai multe fracturi după ce s-a împiedicat de o dală din trotuar

batran targa ambulanta upu botosaniO femeie de 68 de ani a ajuns la spital cu mai multe fracturi după ce s-a împiedicat de o dală din trotuar. Femeia mergea pe trotuarul din fața Mall-ului, când s-a împiedicat de dală. Trecătorii au sunat la 112 și au solicitat sprijinul cadrelor medicale.

like facebookPacienta se află internată pe secția ORL a Spitalului Județean.  Cazul a fost semnalat redacției BotosaniNews de ruda unei bolnave internată cu femeia respectivă.

Doamna respectiva s-a impiedicat aseara de dalele din fata la Mall si a cazut si a fracturat oasele fetei si ambele maini si este foarte indignata pe cei care au montat aceste dale deoarece, sustine ea, sunt un adevarat pericol pentru cetateni deoarece sunt montate aiurea si au canturi taioase. Si sunt in tot orasul, în zona bisericii Sf. Gheorghe. Niste cetateni le-au scos si le-au cladit pe marginea trotuarului iar noaptea cei de la primarie au venit si le-au montat chipurile la loc in acelasi mod”, se precizează în e-mailul trimis.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *