Avocat din Botoșani, implicat într-un accident înfiorător. Mașina străpunsă de bare metalice

accident iasi avocat BotosaniUn accident rutier spectaculos s-a petrecut ieri, la orele amiezii, pe soseaua Bucium din municipiul Iași, aici fiind implicat avocatul Mădălin Biciușcă, de laBaroul Botosani. Incidentul a fost anuntat prin apelul 112 in jurul orei 13:30 si s-a petrecut chiar in zona benzinariei Rompetrol.

Accidentul s-a produs dupa ce masina de teren, la volanul careia se afla avocatul Madalin Biciusca, s-a izbit de o remorca, care era oprita la semaforul din soseaua Bucium. La momentul respectiv, remorca era incarcata cu fier-beton, materialul fiind cu mult iesit in afara remorcii si nesemnalizat corespunzator. Practic, barele metalice iesite din aria remorcii au strapuns parbrizul masinii, acesta ajungand tocmai in partea dreapta-spate a autoturismului de teren marca Jeep.

like facebookIn zona s-a deplasat de urgenta un echipaj de politie, dar si medicii, pentru a acorda ingrijiri medicale eventualelor persoane ranite. Se pare ca soferul camionului ce apartine companiei iesene Elkas Home stationa regulamentar la semafor in momentul impactului, iar conducatorul masinii Jeep, cu numere de Bucuresti, le-a povestit oamenilor legii faptul ca nu a observat la timp barele de otel pentru a putea evita impactul. Potrivit masuratorilor facute de politisti, barele metalice ce ieseau in afara remorcii aveau o lungime de 5,90 metri si nu erau semnalizate corespunzator ca in cazul unei masini supraincarcate.

In urma accidentului a fost ranit usor soferul masinii Jeep, avocatul Madalin Biciusca. Acesta a scapat insa ca prin minune, suferind doar cateva zgarieturi la nivelul capului. Ambii conducatori auto au fost testati alcoolscopic de catre politistii rutieri, rezultatul fiind negativ.

Sursa: Bzi.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *