Șefa IȘJ: Profesorul de la Școala 7 a mai fost în comisii de disciplină, dar de fiecare dată primește certificat că este apt să lucreze

mihaela hunca 1Conducerea Școlii 7 Botoșani a declanșat o anchetă în cazul profesorului bătăuș. Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că ancheta derulată de Comisia de disciplină va fi monitorizată cu atenție și de Inspectoratul Școlar Județean. Profesorul reclamat, respectiv Alexandru Boatcă, s-a mai aflat în fața comisiilor de disciplină pentru comportament necorespunzător. De asemenea, la adresa acestuia au existat și reclamații cum că ar fi venit băut la ore.

like facebookAcest profesor a mai fost supus analizei Comisiei de disciplină, dar de fiecare dată primește și acele certificate că este apt de a lucra în sistemul de învățământ. Eu sper ca de această dată atât cei de la școală, cât și cei de la poliție să-și facă treaba și să fie foarte fermi”, a afirmat Mihaela Huncă.

Mama unei eleve de clasa a V-a a reclamat la poliţie că profesorul de muzică că i-a agresat, luni, copila. Eleva ce învaţă la Şcoala nr 7 ar fi fost prinsă de păr de dascăl şi a ţipat la ea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *